пятница, 9 декабря 2016 г.

Kako olaksati stanje transformacije.

Kad krecemo putem transformacije sebe i svog zivota, dobijemo puno razlicatih alata, nacina, tehnika...
Kad vidimo prve rezultate, pozitivne promene u zivotu, mi sa entuziazmom se hvatamo za sve prakse, koji god imaju u ponudi, da bi jos vise postigli rezultata. 
Uz to cesto se desava da ne razmisljamo uopste o ocekivanim posledicama, koji znaju da budu jako ozbiljni, ako podlaziti ka
ovom procesu nerazumno.

Transformacija je komplikovani proces, koji dodiruje nasa fizicka tela i duhovne sfere. 

U toku transformacije je moguce:
- pogarsanje zdravlja
- nestabilno emocionalno stanje
- pojavljivanje neprijatnih dogodjaja u zivotu
- istrazivanje traumirujucih situacija u snu
- i t.d

Kako preziviti proces transformacije?
- Prihvatite svoe stanje
- Pobrinite o zdravlju svog fizickog tela
- radite energetske vezbe i ZAZEMLJIVANJE (vrlo bitna tacka, koju
mnogi zaboravljaju ili ne obracaju paznju!)
- zamolite blizkih ljudi, da budu pazljivije premo vama (a i vi!)
- Molite se (trazite od Visih Snaga podrsku i pomoc da prezivite ovo stanje)

Sprecavanje nezgoda pre pocetka procesa transformacije.
Pre sto krenite u transformaciju skrenite paznju na preporuke, koji se navode dole:
1. NE ZURITE! 
Priderzavate se pravila. Jedan korak za jedan put. Opredelite se, sta zaista zelite da promenite. Iz kog razloga? 
Saslusajte sebe.... sta vam najvise treba i prija bas u ovom trenutku i ne uzimajte odmah nekoliko transformacionih kurseva sbog toga, sto neko vec to prosao, treba i vama. Gledajte Sebe! 
Pamtite! Svako dolazi u ovaj svet da dobije Svoje iskustvo, u Svoje vreme i Svojom brzinom. nema gde da se zuri. Pocinite promene u sebe samo kad vise ne mozete da zivite po starom. 
Zivite sa uzivanjem u procesu zivota, a nije sbog beskonacnih transformacija. 
Ne zurite! lakse ce vam biti da analizirate rezultate i da se ne ugusite emocijama.

2. Zavrsite ono sto ste zapoceli. 
Ako ste krenuli jedan proces, idite do kraja, dok ne postavite tacku. Ako ne budite zavrsili, onda nemojte da se divite da vama se desavaju iste probleme. Jer ste se nalazite u istom (nazavrsenom) procesu. Ako ste sbog nekih razloga prekinuli ipak proces transformacije, obecajte sami sebe da cete nastaviti, kad budite spremni. 

3. Zastitite sebe od nezeljnih i teskih posljedica transformacija. 
Pre sto pocinite proces transformacije (idite na neke kurseve, vezbe, radionice, aktivacije i t.d.) kazite recenicu (meditativno)
"Molim moje Vise JA da sprovede me kroz citav p[roces transformacije lako i blagoprijatno. I neka promene se desavaju u harmonije sa mojim fizickim, emocionalnim i mentalnim telom"
Podrzavajte kontakt sa svojim Visim Ja u toku transformacije

4. Pauzirajte. 
Radite pauze medju svakim novim korakom transformacije. da bi integrisati znanja, koji smo dibili. dajte sebe odmor, koji ste zasluzili!
Ako ste izabrali i idite istovremeno na nekoliko kurseva, vezba, citajti gomilu kniga i t.d., vase telo se nalazi pod ogromnim opterecenjem, i moze da se razboli. 
Um takodje se nalazi pod velikim opterecenjem gomilom novih znanja i nije sposoban da primi informaciju, zato nema sanse da vi to primenite u zivotu. Osim mtoga, ocekivano je stanje ZASICENJA. I rezultat je suprotan od ocekivanog.
Osim toga na emocionalnom nivou moze da se otkrije nekoliko "psihickih trauma" odjednom, cime bude optereceno vase psihicko-emotivno stanje. 

Kako ide transformacija.
Nekoliko najuobicajna stanja
- Pogorsanje zdravlja. Fizicko telo i Energetska su vezane. Kad krenemo da menjamo odnose premo zivota, kad menjamo vektor paznje i prosiravamo zonu komfora, ukljucujemo u proces sva tela.
Na visim nivojima, na nivou Duha, kad se nalazimo u vertikali, sve promene se desavaju odmah. Na nivou misli i energija, sporije, i na fizickom , svesnom nivou jos sporije. Fizicko telo je dosta inertno. Teska fizicka materija ne moze brzo da se promeni. celije nisu sposobni da promene svoju vibraciju i da pocine da rade drugacije. Za to nam treba vreme! Zato se pogorsavaju stara hronicna oboljenja. Mogu da se pojave simptome gripa, prehlada, glavobolja, vrtoglavica, maloksalost, bol u misicima, groznica i t.d. 
Ne treba se plasiti toga. Ovakva stanje su NORMALNE! Treba da preuzmite mere za poboljsanje stanja imuniteta, i bolje je prirodnim sredstavima. Pamtite! Ovo je neobhodno vasem telu, da bi promeniti informaciju u celijama. 
(Detalno mozete da saznate na radionicama "Majstor Zivota" "PUT KA SEBE" Grupno ili u individualnim konsultacijama)

Kako olaksiti stanje transformacije?
- Nestabilno emocionalno stanje. U dobu transformacije cesto se desavaju promene raspolozenja. Vi postajete osetljivije i ranljivije, burno reagujete na svaki spolasni podsticaj. 
Isplivaju na povrsinu svesti stare blokove neoslobodjenih emocija, energetske cvorove iz dubina (iz ranjeg detinstva, naprimer). Vas zadatak da se ne spustite podpuno u to stanje, nego se smiriti, i poraditi sa takvim stanjama. Dajte emocijama da izadju , jer su podigli na povrsinu, da bi smo se oslobodili. Ne zaustavljajte proces oslobadjanja starih emocija. 
(Koristite "6 Filtera za miru duse")

- Pojavljivanje neprijatnih dogodjaja u vasem zivotu. 
Ako radite sa konkretnim zadatkom duboko i trajno, moguce je da u vasem zivotu se desi dogodjaje, sa razlogom, da pogledate , da li se promenio odnos premo takvih vrsta dogodja. 
Pitanje trenutka, kad Vi mozete da krenite sa starim emocijama i bukvalno za nekoliko sekunda se ukluce unutrasnja kontrola i vi izaberite drugu vrstu ponosanja, odnosno vasih pozitivnih transformacija. Budite oprezni! I pre sto opet izaberite poziciju "zrtve" ("Zasto se opet to desava sa mnom?") smirite se snagom voli i setite se  ZA STO MI DOSLA OVAKVA SITUACIJA OPET? Da, da.... nije lako to uraditi! Pogotovu, ako situacija opet traumirujuca. Zato drzite vektor paznje NA REZULTATU, koji hocite da postignite i da promenite to u zivotu. 
(Detalnie vezbamo na radu sa starim emocijama kroz dogodjaje, koji se nam ponavljaju, na konkretnim primerama iz zivota na radionicama "PUT KA SEBI")

Kako preziviti stanje transformacije. 
Koristite 6 Filtera! 
Sa Ljubavju prihvatite svoje stanje! Prozivite ga. 
Provucite kroz FILTERE i otpustite ga. Tako vi mozete da pobolsate svoje stanje (povecati frekvencije vibracija). Ako stanje se vrati, vezbajte ponovo. Vrlo brzo dodjite do stabilizacije stanja. 
(Ako ne znate da iskoristite FILTERE, dobro nam dosli na radionicu "Put ka sebi" grupno ili individualno)
Mislite o vasem konacnom cilju, o rezultatu, kako ce da se promeni vas zivot. 

Pobrinite o svom telu.
Ako ste osetili u procesu transformacije los osecaj, maloksalost i druge simptome. Vase telo vam signalizira. Napravite pauzu. Pobrinite o svojoj fizike. Zdravo stanje vaseg tela - GLAVNI ZADATAK BILO KOJOJ TRANSFORMACIJE! 
I u tome je glavna greska mnogih ljudi, koji u toku transformacije bukvalno zaboravljaju ili previse se predaju duhovnim vezbama za popravku fizickog tela!!! PAMTITE TO!
Nemojte da opterecujete sebe teskim fozickim poslovima kod kuci i na poslu. Deligirajte punomoci. Radite najneophodno a sve ostalo pomerite, kad se oporavite. 

Naspavajte se.

Koristite kadu sa dodacima relaksirujucih eterijskih ulja (nana, melisa, lavanda, pomorandja i ostalo)

Koristite cajeve sa medom

Koristite SPA, saunu, bazen i dr. Posecate banju.

Slusajte signale vaseg tela i zahvalivajte ga za ove znakove, uz pomoc kojih telo vam govori, na sta skrenuti paznju i sa cim na emotivnom nivou treba da poradite. 

Radite energetsku gimnastiku i radite zazemljivanje. 
Energetske potoke oslobadjaju tok energije u telu. Ispiraju sve blokove. Poboljsava se zdravlje i raspolozenije. Povecava se vedrina. 

Radite energetsku gimnastiku ujutru i po mogucnosti u toku dana

Radite zazemljivanje, drzite vezu sa Zemljom. Ova vezba dozvoljava da negativne emocije se ne zadrzavaju u vama. Zazemlivanje uravnotezuje vase stanje, smanjuje se emocionalna ranljivost. 
(Tehnike energetskog zazemljivanja na radionice "Put ka sebi")

Uporedite svoje odnose sa blizkim ljudima.
Kad pocinite proces transformacije, i kad radite sa nekom problemom, naravno pcinite da privlacite u zivot situacije, koji su slicne problemu, sa kojom radite. 
Sbog toga postajete jos ranljivije. Bilo koja sitnica ili los pogled, bilo koja rec moze da vas eritira, da vas izvede iz stanja ravnoteze. 
Zato budite posebno pazljivi! Ne upadajte u sukob, u koji zivot ce da vas zavlace. (Ostra situacija naprimer, u busu, prodavnice, na bagajni, na poslu, u porodice i t.d) Takodje zamolite vasih blizkih da budu pazljivije premo vama. 
Ako budite nastavili sa sigurnoscju put, koji ste izabrali za transformaciju, i budite drzali vektor paznje premo rezultatu, koji ste zacrtali, Univerzum ide vam u suret i sprecava vas susret sa konfliktnim ljudima i situacijama. 

Zamolite Vise Snage da vam pomognu da prezivite ovaj proces.
Prizovite vasih Andjela Cuvara, vasu grupu podrske. Zamolite ih da prezivite transformaciju lako i bezbolno. 
Ukljucite snagu Bozanstvenoj Ljubavi za isceljivanje fizickih problema.  (uz koriscenje fizickih nacina ozdravljenja, kojih nam Priroda pripremila PUNO!)

Madamo se da sve ove preporuke ce vam pomoci da lakse prezivite proces promene sebe i svog zivota. 

Pokazite da ste zivi i vam se svidjaju (ili ne svidjaju se) materiali. Ostavite komentar, mozda vam treba odgovor na konkretno pitanje. 


Dobro dosli na nase trajne radionice "Put ka sebi" u Beogradu
Ako vam treba individualna konsultacija, posalite zahtev.
Kontakt:
tel. +381659636300 (viber, whats up)
email. vpchesh@gmail.com
skype: viptajga 







Комментариев нет:

Отправить комментарий